Zapaženi uspjeh frizerki Udruženja hrvatskih obrtnika Ivanec na manifestaciji "Majstori ljepote 2024. - Dani frizera i kozmetičara HOK-a

Zapaženi uspjeh frizerki Udruženja hrvatskih obrtnika Ivanec na manifestaciji "Majstori ljepote 2024. - Dani frizera i kozmetičara HOK-a

Prvi „Majstori ljepote 2024. – Dani frizera i kozmetičara HOK-a“ okupili su u protekla tri dana više od 300 predstavnika struke na Zagrebačkom Velesajmu.
Na Državnom natjecanju za frizere i kozmetičare sudjelovalo je 33 natjecatelja u devet kategorija iz cijele Hrvatske, o njihovoj vještini odlučivao je jak međunarodni žiri sastavljen od sudaca iz Engleske, Crne Gore i Hrvatske.
Među njima sudjelovale su i frizerke, članice našeg Udruženja hrvatskih obrtnika Ivanec i to:
NEVENKA VINCETIĆ (Predsjednica ceha frizera i kozmetičara Udruženja obrtnika Ivanec i članica Sekcije frizera, kozmetičara i pedikera OKVŽ-a te Ceha uslužnog obrta i obrta za intelektualne usluge gospodarskog karaktera OKVŽ-a kao i Ceha frizera i kozmetičara HOK-a) te vlasnica frizerskog salona „NANCY” iz Ivanca , koja je osvojila tri priznanja u različitim kategorijama i to:
2. mjesto u kategoriji „muško šišanje”
2. mjesto u kategoriji „šišanje i frizura na ženskom modelu”
3. mjesto u kategoriji „frizura na dugoj kosi na muškom modelu”
ANDREJA ČIČEK LEPOGLAVEC vlasnica frizerskog studia „V.A.L.” iz Salinovca osvojila je
2. mjesto u kategoriji „upletena frizura”.
DANIJELA ŠOŠTARIĆ vlasnica frizerskog salona „COOL” iz Lepoglave u velikoj konkurenciji osvojila je vrijedno 4. mjesto u kategoriji „valovita kosa i vjenčana romantična frizura.
MARINA POFUK je iskazala veliko zalaganje kao asistentica svim našim natjecateljicama.
Iskrene čestitke svim dobitnicima priznanja, te zahvalnost na promoviranju struke i obrtništva.
Izvor Facebook stranica Udruženja hrvatskih obrtnika Ivanec