OTVORENA HELP – DESK LINIJA ZA NAMJENJENA POSLODAVCIMA ZAINTERESIRANIMA ZA PROVEDBU NAUKOVANJA

OTVORENA HELP – DESK LINIJA ZA NAMJENJENA POSLODAVCIMA ZAINTERESIRANIMA ZA PROVEDBU NAUKOVANJA

Hrvatska obrtnička komora provodi projekt „Uključite se u europska partnerstva za naukovanje“ (EP4A) u okviru programa Erasmus +K3 Europske unije.

Cilj projekta je promovirati naukovanja kroz izgradnju partnerstava između posredničkih tijela, tvrtki, pružatelja strukovnog obrazovanja i osposobljavanja, javnih institucija i socijalnih partnera u državama koje sudjeluju u projektu. Ključna ciljna skupina su obrti, mala i srednja poduzeća bez ili sa malo iskustva u naukovanju.

U okviru projekta izrađene su web http://supportapprenticeships.eu/hr/ i facebook stranica https://www.facebook.com/supportapprenticeships/, a od danas27. rujna ove godine uvedena je posebna help-desk linija namijenjena poslodavcima zainteresiranima za provedbu naukovanja.

Na pozive na jedinstveni broj telefona 01/4806 656 odgovarat će stručnjaci za obrazovanje zaposleni u Hrvatskoj obrtničkoj komori i područnim obrtničkim komorama. Osim općenitih informacija o naukovanju, stručnjaci će davati informacije o izdavanju dozvole (licencije) potrebne za primanje naučnika.

Uz telefonsku help-desk liniju otvorena je i posebna e-mail adresa: naukovanje@hok.hr.