OBRTNIČKA KOMORA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE NA 3. SAJMU PODUZETNIŠTVA I PODUZETNIČKOG OBRAZOVANJA U NOVOM MAROFU

OBRTNIČKA KOMORA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE NA 3. SAJMU PODUZETNIŠTVA I PODUZETNIČKOG OBRAZOVANJA U NOVOM MAROFU

Dana, 29.09.2017. ispred Kulturnog centra “Ivan Rabuzin” u Novom Marofu održan je 3. Sajam poduzetništva i poduzetničkog obrazovanja u organizaciji Srednje škole Novi Marof.

Svečanom otvorenju koje su otvorili Vjeran Vrbanec, predsjednik Uprave HAMAG BICRO i ravnateljica Srednje škole Novi Marof Jasenka Behin, prisustvovao je i predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije Mario Milak zajedno sa pomoćnikom ministrice znanosti i obrazovanja Vlado Prskalom, zamjenikom župana Tomislav Paljakakom, te gradonačelnikom Novog Marofa Siniša Jenkačom.

Nakon otvorenja održana je javna tribina na temu „Promocija strukovnih zanimanja i cjeloživotno učenje”, dok je u 13.00 sati održan okrugli stol o poduzetništvu i cjeloživotnom obrazovanju na kojem su prisustvovali ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić te predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec.

Obrtnička komora Varaždinske županije bila je također jedan od izlagača na sajmu, a cilj izlaganja bio je pružiti što više kvalitetnih informacija obrtnicima i poduzetnicima o obrazovanju i uslugama koje Obrtnička komora Varaždinske županije pruža svojim članovima.

nm1

 

nm3

nm4