25. međunarodni sajam GAST 2020. u Splitu

Ove godine, od 26. do 29. veljače u Splitu (Spaladium arena) održava se jubilarni 25. međunarodni sajam GAST 2020., vodeći regionalni sajam koji okuplja sve najbolje od gastronomije, vinarstva i turizma, kao i tvrtke iz područja ugostiteljstva i opremanja prostora u funkciji turizma. Sajam svake godine bilježi više od 700 izlagača, suizlagača i brandova iz osam europskih zemlja te prosječno 18.000 posjetitelja.

Zbog svoje prirode i značaja, kao centralnog mjesta okupljanja ciljane publike, poput vlasnika restorana, hotela i obiteljskih hotela, malih iznajmljivača te ugostiteljskih objekata iz čitave Hrvatske i Dalmacije, sajam GAST 2020. predstavlja idealnu priliku za plasirati nove proizvode, pokazati ono najbolje što imate, osvojiti novi tržišni prostor, pronaći nove partnere i učvrstiti odnose s postojećima. Istodobno, sajam GAST 2020. kvalitetom svojih izložaka i bogatim stručnim programom konferencija i radionica omogućava da budete dio najznačajnijeg, vodećeg gastronomskog i turističkog događaja u Hrvatskoj, da ostvarite svoj poslovni potencijal te sudjelujete u stručno vođenoj medijskoj kampanji.

Stoga, pozivamo Vas da sudjelujete na ovogodišnjem jubilarnom sajmu GAST 2020. i iskoristite cjelokupan sajamski potencijal te na taj način unaprijedite svoje poslovanje.

Ulaznicu koju možete isprintati i predočiti na ulazu preuzmite ovdje.