87. Međunarodni poljoprivredni sajam Novi Sad 2020., 16.-22. svibnja 2020. godine.

87. Međunarodni poljoprivredni sajam Novi Sad 2020., 16.-22. svibnja 2020. godine.

87. Međunarodni poljoprivredni sajam Novi Sad 2020. koji se održava 16.-22. svibnja 2020. godine najveći je sajam u Srbiji, jedan od najvećih i najvažnijih sajmova u ovom dijelu Europe, kojega je Upravni odbor Hrvatske obrtničke komore uvrstio u Plan sajmova za 2020. godinu.

Hrvatska obrtnička komora, uz sufinanciranje nastupa u iznosu od 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora za svoje članove, priprema nastup po principu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, dežurnu osobu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Novi Sad-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma Novi Sad, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, ulaznice za sajam-kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Mole se obrtnici/poduzetnici da, ukoliko su zainteresirani za organizirani i sufinancirani nastup, ispunjene prijavne materijale što prije dostave u Hrvatsku obrtničku komoru, kako bi stručna služba Komore na vrijeme pripremila njihov nastup na sajmu budući je izložbeni prostor ograničen i sam sajam zadaje rokove pripreme i najave nastupa kao i izlagača HOK-a.

Informacija i prijavni materijal vezan uz organizaciju i sufinanciranje nastupa članova HOK-a na 87 Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2020-POK i UO

Prijavnica_izlaganja_na_87 Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu 2020_članovi HOK-a

Prijava izlaganja za 87 Međunarodni poljoprivredni sajam Novi Sad 2020_poduzetnici koji nisu članovi HOK-a

Privola za obradu osobnih podataka _ prijava 87 Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu 2020