VII. Sajam gospodarstva u Ivancu 24. i 25. Lipnja 2016.g.

VII. SAJAM GOSPODARSTVA U IVANCU 24. i 25. LIPNJA 2016.g.

24. i 25. lipnja 2016.g. u Ivancu će se održati VII. Sajam gospodarstva u sklopu Dana grada Ivanca. Cilj ovog sajma je promoviranje gospodarstva i stvaranje prilike za poslovno partnerstvo, te grad Ivanec poziva sve zainteresirane izlagače da se prijave za izlaganje na sajmu.

Izlagačima i sudionicima nude:

–          kvalitetan izložbeni štand s otisnutim nazivom tvrtke/obrta

–          osvjetljenje štanda i priključak na struju

–          promidžbu na promidžbenim materijalima uoči i za vrijeme trajanja sajma

–          promidžbu kroz lokalne i regionalne medije

–          besplatan parking za izlagače

–          mogućnost organizacije i održavanja poslovnih susreta i razgovora za vrijeme trajanja sajma, u neposrednoj blizini sajamskog prostora

–          besplatnu jednodnevnu edukaciju iz područja tematski bliskih poduzetnicima u sklopu manifestacije POLOVNI UZLET IVANEC.

Sajam će se održati 24. i 25. lipnja u čuvanom prostoru u centru grada i isti je izložbenog i prodajnog karaktera, a unajmljivanje štanda, natpis tvrtke, sva promidžba i organizacija B2B susreta, te edukacija u sklopu Poslovnog uzleta je BESPLATNA.

Svi izlagači također su pozvani da se uključe i odazovu na Poslovni uzlet grada Ivanca, manifestaciju koja će se održati dana 16. lipnja 2016.g. u Hotelu Orion u Horvatskom. Osnovni cilj projekta Poslovni uzlet je promocija i edukacija malih i srednjih poduzetnika, a čine ga primjeri dobre prakse, radionice, savjetovanja, predavanja i edukacije, te je prisustvovanje besplatno za sve zainteresirane sudionike.

Sve detaljne informacije, kao i prijavnicu možete naći web stranicama grada Ivanca.