Uključite se u projekt "Tjedan odmora vrijedan" - prijave do 1. listopada 2020.

Uključite se u projekt "Tjedan odmora vrijedan" - prijave do 1. listopada 2020.

Pozivamo vas da se uključite u projekt „Tjedan odmora vrijedan“ koji su pokrenuli Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica, a kojom se u tjednu od 16. do 25. 10. 2020. omogućuje svim građanima Hrvatske da posjete i upoznaju druge dijelove naše zemlje nudeći 50% niže cijene turističkih proizvoda, od smještaja, prijevoza, znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja.

U akciju se mogu uključiti svi turistički gospodarski subjekti: hotelske kuće, privatni iznajmljivači, restorani, parkovi prirode i    nacionalni parkovi, muzeji, galerije, adrenalinski turizam, aktivnosti i dr.

Cilj akcije je potaknuti domaću potrošnju, a kao i u sličnim akcijama, svi zainteresirani koji se odluče prijaviti, trebali bi ponuditi povoljnije cijene na dio svojih turističkih proizvoda i usluga za građane Hrvatske u tom tjednu. Važno je istaknuti da je za uključivanje u projekt potrebno ponuditi minimalno jedan proizvod ili uslugu. Dakle, Vi odlučujete što i u kojem obimu proizvoda i/ili usluga ćete ponuditi u ovoj akciji.

Ova akcija idealna je prilika za promociju i pozicioniranje sebe kao prvog izbora na vašem lokalitetu, a organizatori će ovaj projekt te sve dionike reklamirati i promovirati na nacionalnoj razini koristeći medije, socijalne mreže, TV i radio spotove, billboarde i slično.

Napominjemo da je otvorena web stranica na kojoj se može izvršiti prijava svih ponuda, a zainteresirani subjekti mogu se prijavljivati do 1. listopada 2020. godine na web stranici https://www.tjedanodmoravrijedan.hr/B2B/ te prilagoditi cijene i ponude sukladno uvjetima Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice.