Suradnja POK-a sa HZZ-om

Hrvatski zavod za zapošljavanje, u suradnji sa Obrtničkom komorom Varaždin organizirati će tribinu za poslodavce-obrtnike na kojima će se prezentirati mogućnost korištenja mjera aktivne politike zapošljavanja sa posebnim naglaskom na program Stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanje radnog odnosa.

Kroz tribinu će se pokušati potaknuti poslodavce za bolje korištenje mjera aktivne politike zapošljavanja u budućem zapošljavanju. Posebno se želi potaknuti poslodavce da mladim osobama pružaju mogućnost stjecanja radnog iskustva kroz stručno osposobljavanje za rad bez zasnivanje radnog odnosa, koje poslodavca u financijskom smislu ne stoji ništa ali daje društvenu vrijednost obrtu, te osigurava da kroz ovaj instrument razvija vlastite buduće kadrove.

Nositelj tribine je Ministarstvo rada i mirovinskog sustava i Obrtnička komora Varaždin. Tribina će se održati u dvorani Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, Ivana Kukuljevića 13/II u rujnu 2015. godine (predloženi termini su 23., 24. ili 30. rujna u 18.00 sati).

O točnom datumu tribine bit ćete pravovremeno obaviješteni.