Stolarija Milak iz Novog Marofa nagrađena na Ambienti

Stolarija Milak iz Novog Marofa nagrađena na Ambienti

Stolarija Milak iz Novog Marofa dobitnik je brončane plakete i diplome MOBIL OPTIMUM 2017. na ovogodišnjoj 44.po redu  Ambienti.

U konkurenciji za nagrade na najstarijem Sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije u ovom dijelu Europe, sudjelovalo je 300 izlagača iz 23 zemlje, a Stolarija Milak je nagradu osvojila za „Set stolića i ogledala u obliku djeteline“ QUATEREFOIL, dizajnerice Ade Kezić.

Ambienta je jedan od najvećih europskih sajmova u branši, a MOBIL OPTIMUM se dodjeljuje proizvodima garantirane kvalitete. Stolarija Milak je nagradu osvojila po drugi put.

Prvi MOBIL OPTIMUM, srebrni, Marofčani su dobili 2014. godine. I tad su se svojim dizajnom uspjeli nametnuti u vrh industrije namještaja, a ispred njih su kao i ove godine bili samo veliki proizvođači, Prima i Spin Vallis.

Vlasnik Stolarije Milak, Mario Milak – ujedno i predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije – zadovoljan je nagradom. – “Nije lako parirati najvećim proizvođačima u regiji iza čijih proizvoda stoji cijela jedna industrija. Zbog toga je ova nagrada još i veća te dokazuje da vrhunska  kvaliteta i suvremeni dizajn nisu rezervirani samo za velike proizvodne pogone. To nam daje dodatni motiv za nastavak proizvodnje i  za male hrvatske obrtnike” – rekao je Mario Milak nakon primitka nagrade.

ambienta 2

 

ambienta