48. Međunarodni obrtnički sajm u Celju!

48. Međunarodni obrtnički sajm u Celju!

48. Međunarodni obrtnički sajam u Celju održat će se 8. do 13. rujna 2015. u Celju, na tradicionalnoj lokaciji Celjskog sajma, a Hrvatska obrtnička komora organizirat će i sufinancirati kolektivni nastup svojih članova na tome sajmu.

Međunarodni obrtnički sajam u Celju najveći je obrtnički sajam u široj regiji, a njegov izložbeni program obuhvaća strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inoxa, elektrotehniku, preradu plastike i gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okoliša, opremu za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, turizam, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, telekomunikacije, IT opremu …

U 2014. godini na ovom je sajmu bilo 1.604 izlagača iz 34 države, a obišlo ga je 130.300 posjetitelja iz 24 zemalja.

Ovogodišnji izložbeni prostor HOK-a na sajmu u Celju je štand u paviljonu međunarodnih izlagača (L1).

Cijena izlagačkog prostora za članove HOK-a je 179,00 eura / m2.

Puna cijena izlaganja za poduzetnike / izlagače koji nisu članovi HOK-a iznosi 254,00 eura / m2.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu „ključ u ruke“. Svaki izlagač priprema svoju prezentaciju, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama izložbenog prostora te dobiva dva natpisa na štandu, reprezentaciju i dežurstvo na štandu, najavu nastupa, transport eksponata na relaciji Zagreb–Celje–Zagreb i postavu na štandu, tj. kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Uz kvalitetnu tehničku pripremu nastupa, Hrvatska obrtnička komora radi dodatno u suradnji s Celjskim sejmom d.d. na promidžbi nastupa hrvatskih obrtnika na samome sajmu: osigurava upis i najavu nastupa svih svojih izlagača u službenom Katalogu sajma i internet elektronskom Katalogu sajma, a profil izlagača se šalje i partnerskoj Obrtno-podjetniškoj zbornici Slovenije te gospodarskim institucijama i Veleposlanstvu Republike Hrvatske u Sloveniji, kako bi što više poslovnih ljudi i posjetitelja sajma dobilo informaciju o profilu hrvatskih izlagača i nastupu u organizaciji HOK-a.

Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba i mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu sa potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga u cilju izvoza i ostvarivanja poslovnih kontakata za buduće poslove.

Za prijavu nastupa na ovom sajmu izlagači trebaju dostaviti:

1) prijavnicu – u prijavi obavezno navesti potreban namještaj

2) podatke o robi koja se šalje na sajam.

Izlagač na sajam treba poslati robu koja po vrsti, količini i vrijednosti odgovara robi koju je naveo u obrascu “Podaci o robi za sajam”

Prijavu za nastup na ovom sajmu treba dostaviti u područne obrtničke komore ili direktno u HOK.

Napomene:

– osiguranje robe / eksponata: izlagačka roba nije osigurana te ukoliko izlagač ima robu vreće vrijednosti treba je osigurati sam. Komora neće snositi troškove eventualno nastalih šteta ili nestanka robe bilo za vrijeme transporta ili trajanja sajma,
– otprema robe: izlagač će biti pravovremeno obaviješten o predaji robe u skladište te je dužan pridržavati se dobivenih uputa izvođača štanda,
– izlagači ne mogu nastupiti ukoliko imaju dugovanja prema komorskom sustavu.

Za dodatne informacije vezane uz sajam u Celju, prijavu nastupa ili tehnička pitanja vezana uz nastup u organizaciji HOK-a, zainteresirani obrtnici / poduzetnici mogu se obratiti u Hrvatsku obrtničku komoru na broj telefona 01/48-06-650 (Dražen Horvat) ili putem elektronske pošte na: drazen.horvat@hok.hr i hok@hok.hr

Adresa sajma je Celjski sejem d.d., Dečkova cesta 1, 3000 Celje, a više o sajmu može se saznati na www.ce-sejem.si

Pozivaju se svi obrtnici i poduzetnici da iskoriste ovu priliku i prezentiraju se na najvažnijem međunarodnom sajmu u Republici Sloveniji uz logistiku i sufinanciranje Hrvatske obrtničke komore.

U prilogu:
– prijavnica za prijavu nastupa na 48. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2015. godine – za članove HOK-a (s cijenom smanjenom za 30 posto od cijene standardnog izložbenog prostora):
Prijava izlaganja na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2015_članovi HOK-a.doc 60,50 kB

– prijavnica za prijavu nastupa na 48. Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2015. godine – s punom cijenom za tvrtke koje nisu članovi HOK-a:
Prijava izlaganja na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Celju 2015_tvrtke koje nisu_članovi_ HOK-a.doc 60,00 kB