Prigodno otvaranje novih prostorija Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije

Prigodno otvaranje novih prostorija Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije

Pozivu Obrtničke komore Dubrovačko-neretvanske županije na prigodno otvaranje novih prostorija Komore, koje je održano u petak, 18. ožujka 2016. godine, odazvali su se, između ostalih, i predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec te predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije, Mario Milak.

Nakon službenog otvaranja, održani su radni sastanci, a vezano uz suradnju svih komora i obrtnika, jer trenutno na području Dubrovačko-neretvanske županije posluje veliki broj obrtnika iz Varaždinske županije, pa je samim time potrebno raditi na poboljšanju suradnje između komora i obrtnika, odnosno povezivanju sjevera i juga Hrvatske. Detaljnije je dogovarano bolje povezivanje komora kao i bolja organizacija zajedničkih nastupa na sajmovima.

Nakon održanih radnih sastanaka, prisutni su zajednički posjetili 13. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva. Sajam je orijentiran na podizanje svijesti o zdravoj prehrani, ekološkim standardima, održivom razvoju te ravnoteži prirode, gospodarstva i čovjeka.