Poziv za sudjelovanje na 18. Sajmu gospodarstva u Zaprešiću

Poziv za sudjelovanje na 18. Sajmu gospodarstva u Zaprešiću

POZIV OBRTNICIMA, PODUZETNICIMA I OSTALIM SUDIONICIMA NA SAJMU

Ove godine u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić održava se 18. SAJAM GOSPODARSTVA te Vas pozivamo da na istom sudjelujete izlažući svoje proizvode i nudeći usluge.

I ove godine Sajam se održava u Srednjoj školi «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1 u sportskoj dvorani, a ako obrtnici i poduzetnici pokažu veći interes organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također u suradnji s vama spremni urediti u skladu s vašim potrebama.

Pozivamo Vas da predložite bilo koji oblik suradnje, spremni smo ga prihvatiti, ako će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, a time i većoj uspješnosti Sajma.

Kao i do sada prostor za izlaganje biće uređen prema Vašim zahtjevima bilo da želite izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru vaših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Izlaganje na sajmu je BESPLATNO.

Nadamo se da ste proteklih godina bili zadovoljni sudjelovanjem na Sajmu te da ćete i ove godine sudjelovati.

Sajam će se održavati od 14. do 16. listopada u vrijeme proslave Dana Grada i obilježavanja Jelačićevih dana, a biti će otvoren 14. listopada u petak u 11 sati, a ostale dane radno vrijeme Sajma je od 10.00 do 20.00 sati.

Sajam organiziramo uz pokroviteljstvo Ministarstva poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije i Grada Zaprešića te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i svih naših općina.

Iskoristite priliku za nove poslovne kontakte i ponudite svoje proizvode i usluge jer je Sajam prodajnog karaktera.

Sve informacije o Sajmu možete dobiti na tel. 01 / 3310 810; 01 / 3310 329 svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati, na službenim web stranicama Udruženja obrtnika Zaprešić (www.obrtnici-zapresica.hr) ili direktno uUdruženju obrtnika Zaprešić, Ul. M. Tita br. 2.

Prijavu za sudjelovanje koju trebate ispuniti možete naći OVDJE , a nakon što skicirate štand, u dogovoru s nama, vratite na našu adresu poštom ili e-mailom ili direktno u našu stručnu službu.

I ove godine Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima u koje se možete uključiti i Vi ovisno o interesima i očekivanjima.

Prijave za sudjelovanje na Sajmu primamo do 7. listopada 2016. godine.