Poziv za izlaganje na 18. obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije

Poziv za izlaganje na 18. obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije

Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije i ove je godine nositelj tehničke organizacije i koordinator aktivnosti, a suorganizatori su Koprivničko-križevačka županija, Grad Križevci, HGK Županijska komora Koprivnica, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Razvojna agencija Podravine i Prigorja, Turistička zajednica Grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Program sajma već tradicionalno bit će obilježen organizacijom okruglih stolova o poduzetništvu, poljoprivredi i ruralnom razvoju, prezentacijama i stručnim skupovima, te turističkim i gastro-izložbama. Očekujemo nastup oko 250 izlagača uključujući i inozemne izlagače.

Sajam se održava na uređenom izlagačkom prostoru od 1.700 m2 zatvorenog prostora i 2.500 m2 otvorenog prostora ispred Sportske dvorane OŠ Ljudevita Modeca Križevci u ulici Potočka 26 u samom središtu grada. I ove godine vanjski izložbeni prostor će za izlagače koji se bave djelatnostima iz područja poljoprivrede biti besplatan.

Pozivamo obrtnike članove naše komore da se prijave za izlaganje na 18. OBRTNIČKOM I GOSPODARSKOM SAJMU KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKE ŽUPANIJE U KRIŽEVCIMA od 06. do 08.11.2015.g. te da organizirate zajednički nastup. Sajam će se održati u velikoj Sportskoj dvorani OŠ Ljudevita Modeca  Križevci te u Sportskoj dvorani Gimnazije Ivana Zakmardija Dijankovečkog i pripadajućim vanjskim prostorima ispred dvorana na ukupno 1.700 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora.

Odlukom Organizacijskog odbora nositelj tehničke organizacije i financijsko komercijalnog poslovanja Sajma je Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije, a direktor Sajma je Tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać. Obrtnički i gospodarski sajam u Križevcima razvio se u značajnu sajamsku priredbu tako da su na prošlogodišnjem sajmu izlagali obrtnici i poduzetnici iz 4 zemalja, iz 13 hrvatskih županija (255 izlagača na 1.700 m2 unutarnjeg i 2.500 m2 vanjskog prostora). U svezi s navedenim, nadamo se da će Vaši članovi nastupiti na našem sajmu. Detaljnije informacije mogu se dobiti u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije (tajnik Komore mob: 098/249-401) ili u Udruženju obrtnika Križevci ( tajnica Udruženja mob: 098/249-270 ).