Povoljnija cijena plina za obrtnike

Obrtnička komora Varaždinske županije nastavlja s aktivnostima na stvaranju što povoljnijih uvjeta za poslovanje svojih obrtnika.

Nakon što su ranije dogovorene beneficije u korištenju električne energije, predsjednik Obrtničke komore Mario Milak inicirao je sličnu aktivnost za još jedan važan energent, koji čini značajnu stavku u poslovanju obrtnika, a radi se o plinu.

Upravo je ovih dana održan sastanak u Termoplinu, gdje su s direktorom Topolnjakom, predsjednik Komore Milak i član Upravnog odbora Trstenjački, dogovorili povoljnije uvijete i cijene plina za obrtnike s područja Varaždinske županije.

Temeljem dogovora koji je postignut na sastanku održanom dana 7. veljače 2017.g. dogovoreno je da će Termoplin d.d. omogućiti niže cijene i povoljnije uvijete za sve obrtnike koji su do sada koristili usluge Termoplina. Način na koji obrtnici mogu ostvariti navedene pogodnosti je individualan i bit će prilagođen svakom pojedinom obrtniku prema njegovim potrebama.

„Nastojimo koliko god je moguće više pomoći našim obrtnicima i olakšati im poslovanje. Svako snižavanje ulaznih troškova doprinos je boljim poslovnim rezultatima kako pojedincima, tako i obrtništvu u cjelini. Toga su svjesni i naši partneri u pregovorima, s kojima nalazimo zajedničke interese i nadamo se daljnjoj uspješnoj suradnji“ – istaknuo je predsjednik Milak .

Svi zainteresirani obrtnici, dosadašnji korisnici usluga Termoplina d.d. za detaljnije informacija i dogovore mogu se javiti u gđi. Josipi Carević u Termoplinu.