Podjela majstorskih diploma

Podjela majstorskih diploma

Obrtnička komora Varaždinske županije u dvorani Županijske palače upriličila je svečanost podjele diploma novim majstorima, njih čak 39. Diplome su majstorima podijelili zamjenik župana Varaždinske županije, Tomislav Paljak, i predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije Mario Milak.

Dva nova majstora koji su primili diplome dolaze sa područja Udruženja obrtnika Novi Marof i to Nikola Zemljak, majstor soboslikar ličilac i Kristijan Borček, majstor instalater grijanja i klimatizacije.

Nakon što su novim majstorima podijeljene njihove zaslužene diplome, podijeljena su i  priznanja zaslužnim obrtnicima za 2018.godinu. To su  priznanja koja dodjeljuje Hrvatska obrtnička komora uspješnim, uglednim i zaslužnim obrtnicima, koji su svojim djelovanjem dali značajan doprinos razvoju obrtništva, a svojim radom doprinijeli unapređenju cehovskog  i strukovnog rada. Tako je podijeljeno pet zahvalnica, četiri priznanja i dvije povelje Komore.

Među dobitnicima priznanja našli su se i obrtnici Udruženja obrtnika Novi Marof, i to predsjednik Udruženja Zvonimir Pisačić te članovi Mirko Huzjak i Ivanka Šafran.

_ESC9640 1-1-DSC_5836