OSCORP j.d.o.o. novi je partner Hrvatske obrtničke komore u okviru projekta HOK Obrtnik plus

OSCORP j.d.o.o. novi je partner Hrvatske obrtničke komore u okviru projekta HOK Obrtnik plus

Tvrtka Oscorp j.d.o.o. specijalizirana je za usklađenje poduzeća i obrta s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 – GDPR te vršenje konzultantskih usluga u postupcima javne nabave za naručitelje i ponuditelje.

Pogodnosti za članove Hrvatske obrtničke komore:

  1. zajamčena cijena izrade dokumentacije i usklađenje poslovanja s Općom uredbom o zaštiti podataka (EU) 2016/679 – GDPR od 399,00kn jednokratno uz isporuku iste putem e-maila, odnosno 499,00kn jednokratno za slanje dokumentacije putem pošte (PDV nije obračunat u cijenu temeljem članka 90. Zakona o porezu na dodanu vrijednost)
  2. u slučaju da se član Hrvatske obrtničke komore bavi specifičnim djelatnostima masovne obrade osobnih podataka i/ili u svom poslovanju obrađuje posebne osobne podatke, tvrtka OSCORP j.d.o.o. zadržava pravo na izmjenu cijene sukladno težini i zahtjevima usklađenja te se u navedenom slučaju tvrtka OSCORP j.d.o.o. obvezuje članu obračunati popust od 35% na ugovorenu cijenu

Ponudu možete zatražiti:

-na stranici oscorp.hr, tj. klikom na sljedeću poveznicu: ZATRAŽITE PONUDU,

-kontaktom na broj telefona 092 375 5301 od 9:00 do 15:00 sati

-slanjem kontakt podataka na e-mail adresu office@oscorp.hr ili putem aplikacija Viber i Whatsapp, nakon čega će Vas djelatnici Oscorp j.d.o.o.-a povratno nazvati.