ODRŽANA PREZENTACIJA  O  FISKALIZACIJI

ODRŽANA PREZENTACIJA O FISKALIZACIJI

U organizaciji Obrtničke komore Varaždinske županije 01.06.2017. godine u prostorijama Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin, održana je prezentacija o fiskalizaciji i uporabi fiskalne blagajne.

Prezentaciju je održala tvrtka Neosalon iz Rijeke, predstavljajući prijenosni uređaj za fiskalizaciju, tzv. fiskalnu blagajnu.

Prema riječima predavača, uređaj za fiskalizaciju „Neosalon“ je jedinstveno „sve u jednom“ rješenje koje uz fiskalnu blagajnu sadrži niz programa, posebno namijenjenih vođenju i unaprjeđenju poslovanja svih vrsta salona, ali i ostalih djelatnosti. Osim toga, ova fiskalna blagajna idealno je rješenje za sve koji trebaju pouzdanu prijenosnu blagajnu s baterijom dugog trajanja poput taksista,“terenca“, djelatnosti koje se bave prodajom na štandovima ili sajmovima, a odlično je rješenje i za sezonsko poslovanje, jer se usluga plaća samo u mjesecima kada je korištena.

Prezentaciji su se odazvali obrtnici iz Varaždinske županije koji su ovom prilikom mogli isprobati uređaj na licu mjesta, i ostvariti niz pogodnosti koje je tvrtka Neosalon pripremila za sve članove komorskog sustava.

2

3