OBRTNIČKA KOMORA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE OSVOJILA 3. MJESTO NA 10. OBRTNIČKIM SPORTSKIM IGRAMA

OBRTNIČKA KOMORA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE OSVOJILA 3. MJESTO NA 10. OBRTNIČKIM SPORTSKIM IGRAMA

Obrtnička komora Varaždinske županije osvojila je 3. mjesto na 10. jubilarnim Obrtničkim sportskim igrama koje su se održale na Malom Lošinju, u periodu od 11. do 14. svibnja 2017. godine. Iz Obrtničke komore Varaždinske županije ukupno je prisustvovalo 40 obrtnika kojima je veliku podršku dao Predsjednik Komore Mario Milak.

Moto ovogodišnjih Obrtničkih sportskih igara bio je „Važno je sudjelovati, ionako će pobijediti najbolji!“ Više od 600 obrtnika i obrtnica iz cijele Hrvatske, natjecalo su se u sedam sportskih disciplina – malom nogometu, tenisu, stolnom tenisu, kuglanju, potezanju užeta, pikadu i odbojci na pijesku. Obrtnička komora Varaždinske županije natjecala se u malom nogometu, ženskom kuglanju, pikadu te potezanju užeta i osvojila brončanu medalju.

Boris Botković, Snježana Botković i Antonija Godinić uspjeli su osvojiti srebrnu medalju u pikadu, a najboljima i najsnažnijima pokazala se ekipa iz potezanja užeta gdje je Obrtnička komora Varaždinske županije osvojila zlatnu medalju. Ekipu su činili Nevenka Špoljarić, Nevenka Vincetić, Snježana Botković, Srečko Grabrovec, Dražen Mastin, Marko Hudoletanjak, Lidija Harmicar, Mladen Harmicar, Damir Piskać i Marijan Jug.

Malonogometnu ekipu činili su Darko Lončar, Dražen Strmečki, Marijan Jug, Robert Horvatić, Siniša Slunjski, Slavko Vidaček, Ivan Vidaček i Alen Klopotan. U teškoj konkurenciji uspjeli su izboriti visoko 4. mjesto. Ekipa ženskog kuglanja u sastavu Helene Par, Nikoline Kanacijan Golubić, Nevenke Špoljarić, Božene Međimurec i Lidije Harmicar također je osvojila 4. mjesto.

Da je ekipa Obrtničke komore Varaždinske županije u disciplini pikada i potezanja užeta najbolja, dokazuje i primljeno priznanje Hrvatske obrtničke komore za ukupne ostvarene rezultate u proteklih 10 godina u navedenim disciplinama.

 

m l2

m l3

m l4

m l5