Javni pozivi Grada Varaždina za oslobođenje od plaćanja komunalne naknade i zakupnine

Javni pozivi Grada Varaždina za oslobođenje od plaćanja komunalne naknade i zakupnine

I. Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpore – oslobođenje od plaćanja obveze komunalne naknade

Gospodarski subjekti, obveznici plaćanja komunalne naknade za poslovni prostor i građevinsko zemljište koje služi obavljanju poslovne djelatnosti, a čije je poslovanje onemogućeno u potpunosti odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske ili Stožera civilne zaštite Grada Varaždina, čiji je prihod pao za više od 20% u odnosu na isti mjesec prethodne godine i ako su uzrok pada prihoda mjere Stožera, mogu podnijeti Zahtjev putem online Obrasca za dodjelu potpore – oslobođenje od plaćanja obveze komunalne naknade. Zahtjevi se podnose u razdoblju od dana objave poziva, a najkasnije 45 dana nakon prestanka mjera.

Javni poziv te online obrazac i kriteriji koje je potrebno zadovoljiti za dodjelu potpore nalaze se na web stranici Grada Varaždina:

https://varazdin.hr/zahtjev-dodjelu-potpore-oslobadanje-od-placanja-komunalne-naknade-podrucju-grada-varazdina/

 

II. Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpore – oslobođenje od plaćanja zakupnine za prostore u vlasništvu Grada Varaždina

Obveznici plaćanja zakupnine za prostor u vlasništvu Grada Varaždina čije je poslovanje onemogućeno u potpunosti odlukama Nacionalnog i gradskog stožera, ukoliko ispunjavaju potrebne kriterije,  mogu podnijeti pisani Zahtjev za dodjelu potpore – oslobođenje od plaćanje zakupnine koji je poslan zakupoprimcima uz račun. Rok za predaju: Ponedjeljak, 15.06.2020. do 15:00 sati.

Dokumenti za preuzimanje: Javni poziv i zahtjev