Iskoristite priliku i prijavite se na besplatne poslovne edukacije u gradu  Ludbregu ­

Iskoristite priliku i prijavite se na besplatne poslovne edukacije u gradu Ludbregu ­

Poslovni uzlet grada Ludbrega održat će se 1.rujna 2016. godine u Dvorcu Batthyany, TrgSvetog Trojstva 15.

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG­ova i svi zainteresirani za usvajanje poslovnih znanja i kompetencija imat će priliku u Ludbregu prisustvovati na interaktivnim besplatnim predavanjima, panel diskusiji i radionicama u okviru Poslovnog uzleta.

Poslovni uzlet grada Ludbrega održava se u suradnji s Gradom Ludbregom i Varaždinskom županijom, a polaznici će edukacije osim s usvojenim znanjima napustiti i s novim informacijama, iskustvima i kontaktima.

Polaznici će putem interaktivnih predavanja, izravne komunikacije s predavačima i teorije ilustrirane na realnim primjerima moći sudjelovati na panel diskusiji ”Pametan grad Ludbreg­uspostavljanje koncepta pametnog grada”, nakon čega će za sve polaznike Poslovnog uzleta uslijediti druženje i zakuska.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta pozdravit će i Dubravko Bilić, gradonačelnik Ludbrega te Predrag Štromar, župan Varaždinske županije.

Svoje mjesto svi zainteresirani mogu ostvariti prijavom na LINKU, na broj telefona 016326 000, 6326 021 ili na e­mail poslovniuzlet@poslovni.hr.

Detaljan program događaja dostupan je OVDJE .

Sudjelovanjem na edukacijama polaznici će saznati informacije o aktualnim temama, prezentirat će im se najnovije metode za poticanje i razvoj poduzetništva. Uz savjete iz financijskog segmenta stručnjaci iz ključnih aspekata poslovanja naučit će zainteresirane trikovima i tehnikama koje će im pomoći na putu do uspjeha i predstaviti metode efektivnog vođenja tvrtke.

Za kraj edukacija bit će organizirana zanimljiva i akutualna tema pod nazivom ”Kako se uspješno prilagoditi novim izazovima u poslovanju.”

Poslovni uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima, a poslovne informacije donose renomirani stručnjaci demonstrirajući ih na realnim primjerima. Poslovni uzlet idealna je prilika za druženje, razmjenu iskustva s drugim kolegama i proširivanje mreže poslovnih kontakata.