Četvrti Etno Gastro sajam u Kaštelima

Četvrti Etno Gastro sajam u Kaštelima

25. lipnja 2016.g. u Kaštel Starom je održan 4. Etno gastro sajam kojem su prisustvovali, uz predsjednika Obrtničke komore Varaždinske županije i obrtnici iz Udruženja hrvatskih obrtnika Novi Marof, i njihov predsjednik g. Petar Klopotan.

Etno gastro Kaštela 2016., organizirali su, četvrtu godinu za redom u okviru 7. Dana tradicije na portu u Kaštel Starom, Udruženje obrtnika Kaštela, uz pomoć svojih gostiju iz udruženja obrtnika diljem Hrvatske.

Na ovom festivalu gastronomije, Kaštelanima su se tako svojim tradicionalnim jelima predstavili i obrtnici iz Novog Marofa, a u pomoć im je priskočio i predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije, g. Milak koji je zasukao rukave i ovaj put glijetlo i pilu zamijenio kuhačom i na taj način pokazao da priskače svojim obrtnicima u pomoć, ne samo zalaganjem i radom unutar Komorskog sustava, već i izvan njega.

Sve posjetitelje i sudionike ove tradicionalne manifestacije, kao i predstavnike područnih Obrtničkih komora i Udruženja obrtnika iz cijele Hrvatske, u ime organizatora pozdravili su prvi čovjek Udruženja obrtnika Kaštela Ivan Gotovac i potpredsjednik Hrvatske obrtničke komore Dalibor Kratohvil, koji se ovom prilikom našalio i kako sunce najjače sija u Kaštelima.

Dobrodošlicu gostima poželio je i gradonačelnik Ivan Udovičić, čestitajući ujedno svima i Dan državnosti, dok su svim sudionicima ovogodišnjeg Etno gastro Kaštela dodijeljene i prigodne zahvalnice.