Budite izlagač na 24. Zagorskom gospodarskom zboru

Budite izlagač na 24. Zagorskom gospodarskom zboru

24. Zagorski gospodarski zbor održat će se od 08. do 10. rujna 2016. godine, u sklopu trajanja manifestacije „Tjedan kajkavske kulture Krapina 2016“. Zbor će se održati u sportskoj dvorani, šatoru i na otvorenim prostorima uz OŠ „Ljudevit Gaj“ Krapina, na kojem će izlagati gospodarstvenici i obrtnici iz Hrvatskog zagorja, cijele Hrvatske te susjedne Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Mađarske.

Izlaganje na Zboru na tipski uređenom prostoru je besplatno svim zainteresiranim obrtnicima  koji uredno podmiruju obveze prema komorskom sustavu. Zainteresiranim izlagačima za dodatnu opremu i prostor, organizatori će omogućit izlaganje uz namirivanje troškova prema posebnom Cjeniku, kojega će dostaviti zainteresiranim sudionicima. Naziv Područne obrtničke komore, kao i obrtnika izlagača uvrstit će se u Katalog 24. Zagorskog gospodarskog zbora, kao i u sve prateće promidžbene aktivnosti.

PRIJAVU za sudjelovanje na 24. Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini, potrebno je popuniti i dostaviti što prije, a krajnji rok je do 31. kolovoza 2016. godine na e-mail adresu operativnog organizatora Radio Kaja: snjezana@radio-kaj.hr, ili na faks: 049 370 556.

Popis prijavljenih izlagača, prijave, skice izložbenog prostora, program događanja kao i ostali  podaci  dostupni su na web stranici www.zgz.hr , dok obrazac za on-line prijavu možete preuzeti OVDJE.