Besplatno izlažite na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova u Zadru i u Zaprešiću!

Besplatno izlažite na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova u Zadru i u Zaprešiću!

Obrtnici, prijavite se za sudjelovanje na Festivalu poduzetništva, obrta i OPG-ova “Moja poduzetna Hrvatska” u Zadru 8. listopada te u Zaprešiću 14. listopada, kao i na nadolazećim festivalima u Makarskoj 21. listopada i u Koprivnici 4. studenoga.

Svojim članovima Hrvatska obrtnička komora osigurala je besplatni prostor za izlaganje.

Svi zainteresirani obrtnici mogu se za dodatne informacije i prijavu nastupa javiti voditeljici organizacije evenata u Poslovnom dnevniku Ivoni Špoljarić, telefon: 01/6326 029, e-mail: ivona.spoljaric@poslovni.hr   

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova pod nazivom ‘Moja poduzetna Hrvatska’ kroz sajmove, edukativne i gastro radionice u niz gradova tijekom ove godine predstavlja bogatu ponudu proizvoda i usluga proizvođača iz cijele Hrvatske.

Organizator Festivala je Styria media grupa – Hrvatska (Večernji list, Poslovni dnevnik, 24sata), a među institucionalnim partnerima ovog projekta je i Hrvatska obrtnička komora, čiji članovi prezentiraju svoje proizvode i usluge diljem Hrvatske.

Obrtnici koji žele prezentirati svoje proizvode i usluge na ostalim festivalima tijekom listopada i studenoga (posljednji je festival u Koprivnici 4. studenoga), svoju prijavu mogu poslati elektroničkom poštom, uz obveznu naznaku u kojem gradu,

na e-mail: darko.prister@hok.hr  ili hok@hok.hr

Prijave se primaju do popunjavanja kapaciteta. Prostor za izlaganje ustupa se bez novčane naknade, a zavisne troškove smještaja i prijevoza pokriva izlagač.

Raspored Festivala i detaljnije informacije.