64. Međunarodni sajam Tehnike i tehničkih dostignuća, Beograd, 19.-22.05.2020.

64. Međunarodni sajam Tehnike i tehničkih dostignuća, Beograd, 19.-22.05.2020.

64. Međunarodni sajam Tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu održat će se od 19.-22. svibnja 2020. godine. Radi se o najvećem sajmu tehnike, robotike, novih tehničkih dostignuća, alata i proizvodnog zanatstva u Srbiji, jednom od najvećih i najvažnijih sajmova u ovom dijelu Europe, kojega je Upravni odbor Hrvatske obrtničke komore uvrstio u Plan sajmova za 2020. godinu.

Štand Hrvatske obrtničke komore nalazi se u paviljonu 3 sajma Tehnike, paviljonu međunarodnih izlagača, štand je definiran brojem 3004.

Hrvatska obrtnička komora, uz sufinanciranje nastupa u iznosu od 50% troškova standardno uređenog izložbenog prostora za svoje članove, priprema nastup po principu „ključ u ruke“ – svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, dežurnu osobu na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Beograd-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma Novi Sad, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, ulaznice za sajam-kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Mole se obrtnici/poduzetnici da, ukoliko su zainteresirani za organizirani i sufinancirani nastup na sajmu u Beogradu 2020., utoliko ispunjene prijavne materijale što prije dostave u Hrvatsku obrtničku komoru, kako bi stručna služba Komore na vrijeme pripremila njihov nastup na sajmu budući je izložbeni prostor ograničen i sam sajam zadaje rokove pripreme i najave nastupa kao i izlagača HOK-a.

Prijavnica_izlaganja_na_64 Međunarodnom sajmu Tehnike u Beogradu 2020_članovi HOK-a

Prijava izlaganja za 64 Međunarodni sajam Tehnike u Beogradu 2020_poduzetnici koji nisu članovi HOK-a

Privola za obradu osobnih podataka _ prijava 64 Međunarodni sajam Tehnike u Beogradu 2020