24. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

24. Jesenski međunarodni bjelovarski sajam

Poštovani,

čast nam je i zadovoljstvo obavijestiti Vas i pozvati da svojim prisustvom i sudjelovanjem uveličate tradicionalnu sajamsku manifestaciju koja će se održati na Sajamskom prostoru Gudovac pored grada Bjelovara, u terminu od 9. – 11.9. 2016. godine.

JESENSKI MEĐUNARODNI BJELOVARSKI SAJAM – uz naš Proljetni sajam najveća sajamska manifestacija ovoga tipa, u Republici Hrvatskoj i u široj regiji, je međunarodni gospodarsko-obrtnički i stočarski događaj na kojem izlagači mogu predstaviti svoje novitete,  obaviti direktnu prodaju, te u komunikaciji sa ostalim izlagačima i poslovnim subjektima razmijeniti vrijedna poslovna iskustva i informacije.

Na Jesenskom sajmu svoje proizvode i usluge u gospodarskom dijelu sajma će predstaviti 500 izlagača iz Hrvatske i petnaestak stranih država, a sajam će u tri dana obići više od 50.000 posjetitelja.

Veliki dio naših izlagača kontinuirano nastupa kako na Jesenskom, tako i na Proljetnom sajmu, jer su prepoznali Sajamski prostor Gudovac kao mjesto na kojem mogu kvalitetno predstaviti novitete, obaviti direktnu prodaju, razmijeniti iskustva te sklopiti nove poslove i poslovne kontakte. Bez obzira na brzi razvoj svih modernih oblika poslovnog komuniciranja, sajmovi su i dalje izuzetno bitno mjesto prezentacije poslovnih mogućnosti izlagača, novih tehnologija i poslovnih trendova, uz neizostavnu mogućnost usporedbe s konkurencijom. I dalje je nezamjenjiv osobni kontakt ”licem u lice” jer omogućava da istovremeno vidite, ocjenite i dobijete pravu informaciju o nekoliko proizvoda ili usluga.

Izuzetno bitan dio Jesenskog sajma koji privlači veliku pažnju izlagača i posjetitelja, je najveća specijalizirana stočarska priredba u zemlji – DRŽAVNA STOČARSKA IZLOŽBA, na kojoj će se tradicionalno predstaviti najuspješniji hrvatski uzgajivači sa svojim najboljim grlima, te prezentirati trendovi modernog stočarstva i uzgoja domaćih životinja. Na stočarskoj izložbi će više od 200 uzgajivača, iz gotovo svih hrvatskih županija, prikazati oko 500 grla iz uzgoja goveda, ovaca, koza, svinja, konja, izvornih pasmina peradi i pčela.

Osim visoko-proizvodnih, konvecionalnih pasmina, na sajmu se izlažu i grla hrvatskih izvornih pasmina koja su rezultat uzgojnih i ekoloških uvjeta pojedinog područja. Nakon što smo tijekom ovogodišnjeg Proljetnog sajma uspješno predstavili novu sajamsku manifestaciju vezanu uz opremu za šumarstvo i drvne tehnologije – DRVNI SVIJET, tijekom Jesenskog sajma pripremamo još jednu novu manifestaciju.

PETI ELEMENT – sajam grijanja i obnovljivih izvora energije se premijerno održava u sklopu Jesenskog sajma, na posebno odvojenom izložbenom prostoru, a cilj je da se na jednom mjestu okupe i predstave poslovni subjekti vezani uz naslovnu tematiku.

Molimo sve zainteresirane da se obrate u naš Odjel prodaje, kako bi dobili sve potrebne informacije i na vrijeme dogovorili željene izložbene prostore i sve ostale potrebne usluge:

Tel: +385 (0) 43 238 846  •   +385 (0) 43 238 852  •   +385 (0) 43 238 844
Fax: +385 (0) 43 238 841

E-mail:  caus@bj-sajam.hr   •   kovacic@bj-sajam.hr   •   ivana@bj-sajam.hr   •   prodaja@bj-sajam.hr

www.bj-sajam.hr

Pozivamo vas još jednom da nam se pridružite i predstavite svoje proizvode i usluge našim mnogobrojnim posjetiteljima, a rok za prijavu na sajam i dostavu popunjenih obrazaca je najkasnije do 14.8. 2016. godine.

Kako biste pobliže upoznali naše poslovanje i mogućnosti koje Vam se nude nastupom na našim sajamskim manifestacijama, na linku http://www.bj-sajam.hr/dokumenti/Bjelovarski_sajam-Prezentacija.pdf možete preuzeti kratku prezentaciju Bjelovarskog sajma.

S poštovanjem,

Bjelovarski sajam d.o.o.

PRIJAVU možete preuzeti OVDJE.