23. Zagorski gospodarski zbor u Krapini, 10. - 12.09.2015.

23. Zagorski gospodarski zbor u Krapini, 10. - 12.09.2015.

Čast nam je i zadovoljstvo ispred ovogodišnjeg nositelja organizacije Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije, pozvat Vas da se uključite svojim nastupom na ovogodišnjem 23. ZAGORSKOM GOSPODARSKOM ZBORU koji će se održati u sklopu jubilarnog 50. Tjedna kajkavske kulture – Krapina 2015. u Krapini od 10. do 12. rujna 2015. godine.

Zagorski-gospodarski zbor i ove godine se održava na atraktivnoj lokaciji Osnovne škole Ljudevit Gaj, Trg Stjepana Radića 1, Krapina.

Pozivamo Vas da nam se pridružite na izložbenom prostoru kako bi zajednički predstavili obrtničke proizvode i usluge Vaših članova, te nastavili sa tradicijom uspješne organizacije Zbora na ovim prostorima.

Svim Vašim zainteresiranim obrtnicima koji uredno podmiruju obveze prema komorskom sustavu, osigurali smo besplatan nastup. U prilogu Vam dostavljamo PRIJAVU za nastup na 23. Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini, koju molimo da proslijedite Vašim zainteresiranim članovima. Ističemo mogućnost on-line prijave na www.zgz.hr kao i mogućnost dostavljanja iste na e-mail adresu operativnog organizatora Radio Kaja: snjezana@radio-kaj.hr ,ili na faks: 049/370 556.

Radujemo se Vašem dolasku i zahvaljujemo na suradnji.

Dopis -Pok-ovima

Prijavnica