Završeni izbori u Obrtničkoj komori Varaždinske županije za mandatno razdoblje 2022.-2026. godine

Završeni izbori u Obrtničkoj komori Varaždinske županije za mandatno razdoblje 2022.-2026. godine

17. listopada ove godine održana je konstituirajuća sjednica Skupštine Obrtničke komore Varaždinske županije na kojoj je verificiran 21 član Skupštine i izabrano rukovodstvo Komore za mandatno razdoblje od 2022. do 2026. godine.

Za predsjednika Obrtničke komore Varaždinske županije, između dva kandidata, izabran je Igor Šoković, vlasnik obrta GRK, obrt za građenje, klesarstvo i restauratorstvo, vl. Igor Šoković, Svibovec Podravski dok su za potpredsjednike Komore izabrani Boris Kos, vlasnik obrta Špedicija transporti Boris Kos, Varaždin i Zvonimir Pisačić, vlasnik obrta „Farba“, soboslikarsko ličilački obrt, Zvonimir Pisačić, Strmec Remetinečki.

Na sjednici je verificiran i imenovan Upravni odbor koji se sastoji od pet predsjednika udruženja obrtnika koja djeluju unutar Obrtničke komore Varaždinske županije te četiri člana po prijedlogu novoizabranog predsjednika Komore.

Imenovan je i Nadzorni odbor od tri člana te su kao predstavnici Obrtničke komore Varaždinske županije u Skupštinu Hrvatske obrtničke komore izabrani Boris Kos i Zvonimir Pisačić dok je novoizabrani predsjednik Komore, Igor Šoković član Upravnog odbora HOK-a po funkciji.