Zahvaljujući suradnji HOK-a i HEP-a jeftinija struja za obrtnike i njihove zaposlenike

Zahvaljujući suradnji HOK-a i HEP-a jeftinija struja za obrtnike i njihove zaposlenike

Članovi HOK-a, svi djelatnici i pravne osobe unutar komorskog sustava ubuduće će jeftinije plaćati električnu energiju.

Tako se uspješno nastavlja trogodišnja suradnja HOK-a i HEP-a.

Sporazum Hrvatske obrtničke komore i HEP Opskrbe d.o.o. potpisali su predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec i direktorica HEP Opskrbe d.o.o. Tina Jakaša.

Sklopljenim Sporazumom o daljnjoj suradnji HEP Opskrba d.o.o. nudi i nove pogodnosti u vidu proizvoda Hepi Partner.

– Produljenjem ove uspješne trogodišnje suradnje s HEP Opskrbom d.o.o. omogućit će se daljnje ostvarivanje značajnih ušteda osiguravanjem povlaštenih cijena električne energije što će svakako utjecati i na smanjenje troškova poslovanja obrtnika. Proširenje paketa pogodnosti uključenih u Sporazum osigurati će dodatne benefite za sve obrtnike. Važno je našim članovima omogućiti kvalitetnu ponudu u projektu HOK Zajednička nabava i zato nam je drago imati strateškog partnera poput HEP Opskrbe d.o.o. – rekao je predsjednik Hrvatske obrtničke komore, Dragutin Ranogajec.

– Ove smo godine proširili ponudu za zaposlenike obrtnika, koji uz postojećih 5 % popusta, ostvaruju i dodatnih 5 % popusta na cijenu električne energije za svoje kućanstvo u tarifnom modelu Hepi. Veseli me što ćemo i na ovaj način dati svoj doprinos kvalitetnijem poslovanju obrtnika, a nižim računima za električnu energiju rasteretiti kućne budžete obrtnika i njihovih zaposlenika. Ova suradnja je pokazatelj da, osim dobrih ponuda za velike kupce, HEP Opskrba ima i tržišno najpovoljnije uvjete za male i srednje poduzetnike te kućanstva –  izjavila je direktorica HEP Opskrbe, Tina Jakaša.

Uvjeti Sporazuma stupili su na snagu 01. veljače 2019. godine, a za ostvarivanje pogodnosti osiguranih ovim Sporazumom potrebno je ispuniti online obrazac koji se nalazi na web stranici hepi.hep.hr ili kontaktirati besplatan broj telefona 0800 52 55.