Zagorje International d.o.o. i Obrtnička komora Varaždinske županije potpisali ugovor

“HOK OBRTNIK PLUS”: Obrtnička komora Varaždinske županije i Zagorje International d.o.o. potpisali sporazum kojim je za članove komore osiguran popust na oglašavanje

‘Zadovoljstvo nam je potpisati ovakav Sporazum, a posebno nam je drago što besplatnom promocijom možemo pomoći tradicijskim obrtima’

Po projektu Hrvatske obrtničke komore “HOK Obrtnik plus”, Obrtnička komora Varaždinske županije (OKVŽ) organizirala je potpisivanje Sporazuma o međusobnim odnosima s medijskom tvrtkom Zagorje International d.o.o..

Ovim su sporazumom obrtnici Varaždinske županije dobili još jednu mogućnost povoljnog oglašavanja. Naime u projektu “HOK Obrtnik plus“, članovima Obrtničke komore varaždinske županije, davatelj usluga medijska kuća Zagorje International osigurava popust od 20 posto na sve usluge oglašavanja u svom digitalnom mediju.

Dobrobit svakom obrtniku

– Ovakva suradnja i pogodnost koju ostvaruje obrtnik, uz jedini uvjet da ima podmiren komorski doprinos, doista donosi dobrobit svakom obrtniku koji ima potrebu oglašavati svoje proizvode ili usluge, koji svoju poslovnu ponudu širi izvan granica svog prebivališta ili županije. Klasični putevi oglašavanja sve više gube bitku s digitalnim i ovo je prilika da zainteresirani obrtnici nađu relativno jednostavan, brz i povoljan put do kupca svog proizvoda ili usluge, a isto tako da pronađu poslovne partnere ili procijene svoju snagu među konkurencijom – rekao je predsjednik komore Mario Milak i posebno istaknuo važnost promocije tradicijskih obrta:

– Posebno veseli odluka Zagorje Internationala da tradicijske obrte, kojih je sve manje, promovira besplatno i tako doprinese njihovu opstanku. Nadam se da će mnogi naši članovi iskoristiti pruženu priliku, pa ih pozivam da se pridruže – kazao je Milak.

Na ovoj suradnji se zahvalio i direktor Zagorje Internationala Goran Kunštek.

Veliko zadovoljstvo

– Hvala Obrtničkoj komori Varaždinske županije što je u Zagorje Internationalu prepoznala partnera koji će njihovim članovima pružiti mogućnost povoljnijih uvjeta poslovanja, odnosno promocije njihovih proizvoda i usluga. Zadovoljstvo nam je potpisati ovakav Sporazum, a posebno nam je drago što možemo pomoći besplatnom promocijom tradicijskih obrta. Smatram da se tu radi o očuvanju naše baštine, koja nema cijenu – rekao je direktor Kunštek.

Sporazum je u ime Obrtničke komore Varaždinske županije potpisao sam predsjednik Mario Milak, a u ime davatelja usluga, tvrtke Zagorje International d.o.o., direktor Goran Kunštek. ”

Za dodatne informacije članovi Obrtničke komore Varaždinske županije mogu se obratiti na e-mail: marketing@zagorje-international.hr .