SVEČANOST PODJELE PRIZNANJA OBRTNICIMA JUBILARCIMA UDRUŽENJA OBRTNIKA NOVI MAROF

SVEČANOST PODJELE PRIZNANJA OBRTNICIMA JUBILARCIMA UDRUŽENJA OBRTNIKA NOVI MAROF

Udruženje obrtnika Novi Marof organiziralo je svečanost podjele priznanja obrtnicima koji ove godine obilježavaju 10, 20, 30, 40 i 50 godina postojanja obrta.

Svečanost je održana, 22. studenog u Ugostiteljskom obrtu „Romantika“ kao dio redovne godišnje Skupštine Udruženja obrtnika Novi Marof.

Prisutne je pozdravio predsjednik Udruženja obrtnika Novi Marof, Zvonimir Pisačić i izrazio zadovoljstvo velikim brojem obrtnika koji primaju priznanja za svoj dugogodišnji rad.

Svečanosti je prisustvovao i Mario Milak, predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije koji je podijelio priznanja obrtnicima jubilarcima te im čestitao na uspjehu i njihovom doprinosu u podizanju ugleda obrtništva.

Posebne čestitke uputio je Ugostiteljskom obrtu  „Kristal“, vlasnice Mihaele Martinjak, koji ove godine obilježava 40 godina rada te Ugostiteljskom obrtu „Lovac“, vlasnika Dominika Meštrića i Dimnjačarsko-pećarsko trgovačkom obrtu, vlasnika Miljenka Kišaka, koji su obilježili čak 50 godina neprekidnog poslovanja i zahvalio na njihovom neprekidnom radu i zalaganju za očuvanje obrtničke tradicije.