Poziv na radionicu Kompetentnost i razvoj MSP

Poziv na radionicu Kompetentnost i razvoj MSP

U sklopu PROGRAMA GRADA VARAŽDINA I RAZVOJNE AGENCIJE SJEVER – DAN d.o.o. za 2016. godinu, AKTIVNOST 2.2. Pružanje savjetodavnih usluga i organizacija te provedba radionica s ciljem pružanja poduzetnicima i gradskoj upravi informacije za zajednički rad na projektima, Razvojna agencija Sjever – DAN d.o.o. održava besplatnu radionicu za poduzetnike, radi ostvarivanja zajedničkih ciljeva promicanja i doprinosa ukupnom lokalnom razvoju i mogućnosti ostvarivanja bespovratne potpore za trenutno otvoreni Javni poziv Ministarstva poduzetništva i obrta: „Kompetentnost i razvoj MSP“.

Radionica se održava u petak, 08.07.2016. godine, u trajanju od 10 – 12 h s ciljem upoznavanja polaznika s uvjetima i procedurama prijave na predmetni Javni poziv:

Predmet Poziva: Poboljšanje poslovnog razvoja i tehnološke spremnosti MSP-a poticanjem ulaganja u kapacitete MSP-a, posebice kroz izgradnju i/ili opremanje poslovnih jedinica.

Potpore se dodjeljuju za ulaganja u:

– materijalnu imovinu – izgradnja i rekonstrukcija poslovnih zgrada; nabava strojeva opreme, alata, radnih vozila

– nematerijalnu imovinu – softver i intelektualno vlasništvo (patenti, autorska prava … )

– savjetodavne usluge konzultanata

– sudjelovanje na sajmovima

– usavršavanje

– pripremu natječajne dokumentacije, implementaciju sustava grijanja i hlađenja, promidžbu i vidljivost

Najniža vrijednost bespovratne potpore iznosi 300.000,00 HRK, a najviša vrijednost potpore ne može prijeći prag od 30.000.000,00 HRK a intenziteti potpore kreću su od 35 % do 75 % projektnih aktivnosti.

Natječaj je otvoren do: 31.12.2016. godine

KORISNICI: Mikro, mala i srednja poduzeća, Obrtnici

MJESTO ODRŽAVANJA RADIONICE:

Udruženje hrvatskih obrtnika Varaždin

Kukuljevićeva 13/II, 42 000 Varaždin

Molimo Vas, zbog ograničenog broja mjesta, svoj dolazak potvrdite najkasnije do 07.07.2016. godine, na e-mail adresu: maja.grdjan@dan.hr ili na mob: 099 617 2412