Poslovni uzlet grada Ivanca

Poslovni uzlet grada Ivanca

Mali i srednji poduzetnici i obrtnici te svi koji to žele postati sudjelovanjem na Poslovnom uzletu grada Ivanca, 16. lipnja 2016. godine dobit će jednistvenu priliku poslušati besplatne edukacije, usavršiti svoje prezentacijske vještine i usvojiti nove tehnologije koje olakšavaju svakodnevno poslovanje.

Polaznici će biti upućeni u najnovije informacije iz financijskog sektora i saznati koja sredstva za ruralni razvoj i gospodarstvo su najaktualnija iz EU fondova. Prisutni će saznati koji su proizvodi najfleksibilniji i najpogodniji za njihove specifične primjere, a stečeno će znanje iz područja financija moći kombinirati sa savjetima marketinških stručnjaka.

U sklopu edukativnog dana održati će se panel diskusija na temu “Od ideje do uspješnog biznisa” na kojoj će moći svi poduzetnici, obrtnici i vlasnici OPG-a imati priliku sudjelovati. Govoriti će se i o načinima efektivnog vođenja, te će polaznici naučiti kako uspješno voditi firmu.

Savjetnik za prodaju poslovnim korisnicima u Hrvatskom Telekomu Krešimir Jusup tijekom predavanja će vam pojasniti i upoznati vas s cloud tehnologijom. Što je uopće Cloud? Kako korištenjem Clouda smanjiti troškove poslovanja? Što znači dostupnost Cloud usluga za moj posao i koje koristi imam od toga. Također, predavanje će održati Karlo Stojčević iz Red point-a. Na temu brendiranja poljoprivrednih proizvoda.

Također, ovim projektom, Poslovni dnevnik želi omogućiti dodatno znanje i vještine poduzetnicima kako bi postali još uspješniji u svom poslovanju. Od kada organiziramo poslovne uzlete, na besplatnim edukacijama uspješno se educiralo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, a ove godine Poslovni uzlet nastavlja educirati malo i srednje poduzetništvo u 30 gradova diljem Hrvatske.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zagarantirano je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihovog poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovom poslovanju.

Program možete pogledati OVDJE.

broj telefona: 01 6326 021 ili na e-mail: poslovni-uzlet@poslovni.hr .

Izvor: poslovni.hr