OTVOREN  2. ZAGREBAČKI OBRTNIČKI SAJAM

OTVOREN 2. ZAGREBAČKI OBRTNIČKI SAJAM

Danas u 11:00 sati na Zagrebačkom velesajmu u organizaciji Udruženja obrtnika Zagreb pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije i grada Zagreba, otvoren je 2. Zagrebački obrtnički sajam.

Na svečanom otvorenju iz Varaždinske županije prisustvovao je predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije gos. Mario Milak, te predsjednik Udruženja hrvatskih obrtnika Varaždin gos. Boris Kos.

Prema riječima organizatora sajam traje tri dana, a zamišljen je kao interaktivna radionica i prezentacija raznih obrtničkih zanimanja učenicima 7. i 8. razreda osnovnih škola od strane obrtnika i učenika srednjih strukovnih škola. Ono što se između ostalog može vidjeti na sajmu su prezentacije„Kako se proizvodi struja“ tvrtke Geo-energija, modne revije Strukovne škole za modu i dizajn, prezentacija srednjih frizerskih škola, a sve sa svrhom da se učenicima približi svijet obrtništva i zanata, te da ih se potakne da svoje školovanje nastave u smjeru razvoja obrtništva u Hrvatskoj.

Trećeg dana sajma (28.04.2017.) održati će se „Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a gdje će se ispred Obrtničke komore Varaždinske županije natjecati europska juniorska prvakinja u kategoriji vjenčanih frizura Edita Martinez.

Sajam je otvoreni do 18:00 sati, a kako je bilo na otvorenju možete vidjeti iz fotografija

m 2

m 4

m 5

m 7

m 9

m 10

 

m 12

m 13

m 14

m 15

m 16

m 17

m 18