Online predstavljanje Programa dodjele potpora za smanjenje troškova plina za mikro, male i srednje poduzetnike

Online predstavljanje Programa dodjele potpora za smanjenje troškova plina za mikro, male i srednje poduzetnike

Hrvatska obrtnička komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva i održivog razvoja poziva Vas da se uključite na online predstavljanje Programa za dodjelu potpora za smanjenje troškova plina za mikro, male i srednje poduzetnike koje će se održati 26. travnja 2022. godine s početkom u 11:00 sati.

Program se provodi u sklopu paketa mjera Vlade Republike Hrvatske za ublažavanje rasta cijena energenata, a provodi ga Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja u suradnji s HAMAG-BICRO-om.

Program je namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima s godišnjom potrošnjom plina na pojedinačnim obračunskim mjernim mjestima do 10 GWh. Riječ je o potporama male vrijednosti za smanjenje računa za potrošnju plina u iznosu od 15 lipa po kWh potrošenog plina.

Dnevni red:

  • pozdravna riječ
  • predstavljanje Programa i javnog poziva dodjele potpora za smanjenje troškova plina za mikro, male i srednje poduzetnike – MINGOR
  • pitanja i odgovori

Prijaviti se možete putem obrasca najkasnije do 25. travnja 2022. godine u 12:00 sati, nakon čega ćemo prijavljenima mailom poslati link za spajanje.

Detalje o programu možete pronaći ovdje.