Najave natječaja za poduzetnike

Najave natječaja za poduzetnike

Do kraja ove godine otvorit će se četiri programa potpora za bespovratna EU sredstva ukupne vrijednosti 273 mil. EUR. Prvi od njih odnosi na potpore za proizvodnju i turizam. Aktivnosti za koje se mogu dobiti sredstva uključuju ulaganja u kvalitetu smještajnih kapaciteta, proizvodne pogone, opremu, edukaciju, sajmove kao i povezane usluge poslovnog savjetovanja.

U drugom programu, koji će također biti raspisan ove godine, poduzetnici mogu ostvariti bespovratna sredstva kako bi ispunili standarde i certificirali proizvode u svrhu povećanja konkurentnosti i pristupa međunarodnim tržištima.

| Otvoreni natječaji (09.04.2015.)

Treći javni poziv biti će usmjeren na podršku stvaranju napredne poslovne infrastrukture i povezanih naprednih poslovnih usluga koje se nude poduzetnicima, kao i poboljšanje kvalitete takvih infrastruktura i usluga, dok je četvrti poziv namijenjen primjeni informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa.

Za prva dva Javna poziva provedena su i e-savjetovanja o čemu više možete saznati OVDJE.

Sve informacije o budućim natječajima iz EU fondova uskoro će se moći pronaći naći na web stranicama Ministarstva i na stranici www.strukturnifondovi.hr

Izvor: minpo.hr