KAMPANJA "ODABERI SVOJU ŠKOLU"

KAMPANJA "ODABERI SVOJU ŠKOLU"

Obrtnička komora Varaždinske županije sudjelovala je na 16. kampanji „Odaberi svoju školu“ u organizaciji Varaždinske županije, a koja se održala od 31. svibnja do 5. lipnja 2023. godine u Varaždinu, Novom Marofu, Ivancu i Ludbregu. Cilj kampanje bio je približiti programe srednjih škola kako bi učenici sedmih i osmih razreda osnovne škole lakše odabrali svoje buduće zanimanje.

Na kampanji je predstavljeno 17 srednjih škola s područja Varaždinske županije, a osim srednjih škola na sajmu su bili i predstavnici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HGK – Županijske komore Varaždin, PU varaždinske i Obrtničke komore Varaždinske županije.

Kampanja je organizirana kao svojevrsni sajam na kojem je Obrtnička komora Varaždinske županije predstavljala obrtnička zanimanja. Zahvaljujući udruženjima obrtnika s područja Varaždinske županije kampanji su se pridružili obrtnici koji su učenicima odgovarali na pitanja vezano uz strukovna zanimanja, praktičnu nastavu ali i iskustva iz poslovnog svijeta.

Više informacija: https://www.varazdinska-zupanija.hr/vijesti/najavljena-kampanja-odaberi-svoju-skolu-osmase-ceka-2037-slobodnih-mjesta-u-srednjim-skolama-i-novi-obrazovni-programi.html