Energetska obnova obiteljskih kuća: Popis izvođača radova

Energetska obnova obiteljskih kuća: Popis izvođača radova

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je 25. lipnja 2020. JAVNI POZIV ZA SUFINANCIRANJE  ENERGETSKE OBNOVE OBITELJSKIH KUĆA za koji su prijave moguće od 1. rujna 2020. od 09:00.

Objavljujemo LISTU IZVOĐAČA KOJI SU ISKAZALI INTERES i spremni su se odazvati građanima te im dati svoje ponude za potrebne radove, koje su jedan od obaveznih dokumenata za prijavu sufinanciranja.

Građane pozivamo da izvođače s liste direktno kontaktiraju i zatraže ponudu, a s njima se mogu kasnije dogovoriti i za provedbu radova energetske obnove. Napominjemo da građani nisu obavezni odabrati izvođače s ove liste, već su slobodni potražiti izvođača po vlastitom odabiru ukoliko im nijedan s popisa ne odgovara.

Popis je napravljen kako bi se svim građanima olakšalo traženje izvođača, a izradila ga je Regionalna energetska agencija Sjever u suradnji s Obrtničkim komorama Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije te s Hrvatskom gospodarskom komorom gradova Zagreb, Varaždin, Koprivnica i Virovitica, a po prethodnom upitu prema svim izvođačima – članovima komora.

LISTA IZVOĐAČA – energetska obnova obiteljskih kuća 2020

Javni poziv za sufinanciranje energetske obnove obiteljskih kuća