Edita Martinez iz frizerskog salon Štefanija europska je prvakinja u kategoriji juniora vjenčanih frizura

Edita Martinez iz frizerskog salon Štefanija europska je prvakinja u kategoriji juniora vjenčanih frizura

Naša Štefanija definitivno je veliki profesionalac i žena od struke! Izuzev dugogodišnjeg rada i doprinosa struci, Štefanija je i državni i međunarodni sudac, te dugogodišnja mentorica generacijama i generacijama frizera.

Frizerski salon “Štefanija” dugi niz godina nalazi se i posluje u ulici Vladimira Nazora 7, tik pokraj Staroga grada. Vlasnica ovoga salona je gospođa Štefanija Lazar u obrtničkim krugovima svima dobro poznata nekadašnja predsjednica Sekcije frizera Varaždin.

 

Ove godine Europsko prvenstvo frizera i kozmetičara održavalo se 04.12.2016. u Budimpešti. Ovo događanje nisu propustili naši brojni varaždinski frizeri koji su se u zajedničkoj organizacije Sekcija frizera Varaždin, a uz potporu Udruženja obrtnika Varaždin zaputili put Budimpešte. Na samom prvenstvu sudjelovala je i Edita Martinez iz frizerskog salona Štefanija kao državna juniorska reprezentativka, te na državnom prvenstvu osvojila vrhunske rezultate.

ako je Edita Martinez upravo ovoga vikenda u Budimpešti postala EUROPSKA PRVAKINJA u kategoriji juniora vjenčanih frizura, te je na taj način osigurala i direktan ulaz na Svijetsko prvenstvo koje će se održati u Parizu u rujnu 2017.g.