Dodijeljene potpore TZ Varaždinske županije za turističke manifestacije i događanja u 2019.

Dodijeljene potpore TZ Varaždinske županije za turističke manifestacije i događanja u 2019.

U Županijskoj palači u Varaždinu održana je svečana dodjela potpora za sve udruge i ostale pojedince koji su se prijavili na Javni poziv za dodjelu potpora turističkim manifestacijama i događanjima u 2019. godini koji je raspisala TZ Varaždinske županije.

Ukupno 30 udruga dobilo je potpore, a njihove manifestacije i događaji svakako će obogatiti turističku ponudu Varaždinske županije. Među udrugama koje su dobile potpore našlo se i Udruženja hrvatskih ugostitelja i turističkih djelatnika Varaždin koje je na javni poziv prijavilo svoju Gastro izložbu koja će se ove godine održati po sedmi puta i to u listopadu 2019. godine.

Svečanosti su prisustvovali i predsjedavajuća TZ Varaždinske županije Natalija Martinčević, direktor TZ Varaždinske županije Miran Bojanić Morandini te pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, financije i europske poslove Mladen Jakopović, a u ime ugostitelja ugovor o dodjeli potpisala je gospođa Ljiljana Androić, predsjednica Udruženja hrvatskih ugostitelja i turističkih djelatnika Varaždin.

ljiljana