Besplatne edukacije obrtnika o digitalnom marketingu u Ivancu

Besplatne edukacije obrtnika o digitalnom marketingu u Ivancu

„Poslovni dnevnik“ organizira u Ivancu besplatne edukacije Poslovnog uzleta, koje će se u hotelu Orion održati 13. lipnja.

Interaktivna radionica za poduzetnike, obrtnike i sve zainteresirane održava se na temu „Digitalni marketing u službi poslovnog uspjeha – saznajte kako se učinkovito i povoljno oglašavati na Googleu i Facebooku”.

Na radionici će se pod vodstvom Ivana Filipčića, vlasnika uspješne digitalne marketinške agencije a2z solutions“pokazati važnost i velike mogućnosti digitalnog marketinga kao alata za postizanja poslovnog cilja.

– Digitalni marketing je oblik oglašavanja vlastitog proizvoda i usluga putem interneta. Predstavlja dominantni oblik poslovne komunikacije svakog suvremenog poduzetnika. Kroz trosatnu radionicu sudionici će naučiti kako efikasno iskoristiti moć digitalnog marketinga za postizanje konkretnog poslovnog cilja, kojim se digitalnim alatima koristiti, kako uskladiti digitalnu i nedigitalnu komunikaciju te kako učinkovito plivati vodama digitalnog marketinga ne gubeći iz vida poslovni cilj – piše u najavi događanja.