2. Susret graditelja Hrvatske obrtničke komore i 3. Konferencija o energetskoj učinkovitosti

Hrvatska obrtnička komora i Hrvatska udruga krovopokrivača organiziraju 2. Susret graditelja HOK-a i 3. Konferenciju o energetskoj učinkovitosti pod sloganom „Suradnjom do rješenja“, koji će se održati 21. i 22. travnja 2016. u Varaždinskim toplicama (Hotel Minerva – Specijalna bolnica za medicinsku rehabilitaciju)

Susret graditelja značajan je skup koji tradicionalno okuplja velik broj obrtnika, ali i svih ostalih sudionika u obavljanju graditeljske djelatnosti. Za sve male i srednje gospodarske subjekte koji se bave graditeljskom djelatnošću ovo je prilika za stjecanje novih znanja, međusobnu razmjenu iskustva i aktivnu suradnju s predstavnicima relevantnih institucija.

 

Na strukovnim okupljanjima u ovoj djelatnosti, cilj je ukazati na dobre prakse iz ostalih zemalja EU te pružiti mogućnost da naši članovi, kroz stručna predavanja i prezentacije ostanu upoznati sa suvremenim kretanjima u trendovima i tehnologiji građenja i obnavljanja.
Na ovogodišnjem susretu graditelja, kroz izlaganja i raspravu razmotrit će se aktualne teme vezane uz obavljanje graditeljske djelatnosti s naglaskom na:
Klimatske promjene koje utječu na promjene pristupu građenja
Zakonski okvir obavljanja djelanosti graditeljstva
PDV na građevinske radove u obnovi zgrada
Projekti energetske učinkovitosti
Ključne razlike između otvorenih i zatvorenih difuzijskih sustava – krovovi i fasade
Stručna predavanja sponzora
Kroz panel raspravu i razgovor s predstavnicima državnih institucija, predstavnicima poslovne zajednice i ključnim sudionicima u ovoj djelatnosti, osvrt će biti na teme i problematiku koja je od posebnog značaja za graditelje i za koju se još uvijek traže adekvatna rješenja, a prvenstveno se tu misli na: perspektivu građevinarstva s obzirom na trenutno stanje, Zakon o poslovima i djelatnostima prostornog uređenja i gradnje, inspekcijski nadzor, provedbu zakonske regulative, energetsku učinkovitost, te prostor za nove poslove u graditeljstvu.
Tijekom panel rasprave, prisutni će imati mogućnost postaviti pitanja, ukazati na problematiku iz konteksta svakodnevnog poslovanja i ponuditi rješenja za pojedine probleme u ovoj djelatnosti.
Radni dio i smještaj sudionika 2. susreta graditelja i 3. konferencije o energetskoj učinkovitosti je u Hotelu Minerva u Varaždinskim Toplicama.
Informacije i rezervacija hotelskog smještaja:
Tel :042/630-000
e-mail :prodaja.minerva@sbvzt.hr
www.minerva.hr

Cijena hotelskih usluga po osobi na dan:
1. Osnovna usluga: polu-pansion (noćenje s doručkom)
-cijena noćenja: 200,00 kn + 7,12 kn boravišne pristojbe – jednokrevetna soba
-cijena noćenja: 180,00 kn + 7,12 kn boravišne pristojbe – dvokrevetna soba
-cijena za zajedničku večeru dana 21. travnja 2016. – 115,00 kn (menu u prilogu)
-cijena za ručak dana 21. travnja 2016. – 99 kuna (menu u prilogu)
2. U cijenu je uključeno:
-besplatan parking
-korištenje unutarnjeg bazena
3. Dodatno:
-suvremeni medicinski wellness MINERVA MEDICA – razne usluge
Prilikom rezervacije smještaja potrebno naglasiti da se radi o 2. susretu graditelja, a navedena ponuda vrijedi isključivo za taj susret.
Navedene sobe moguće je rezervirati do 10. travnja 2016. ili do ispunjenja kapaciteta. Nakon isteka roka ne može se jamčiti smještaj, kao niti navedene cijene. Rezervaciju je moguće besplatno otkazati 48 sati prije dolaska u hotel.
Također, osobe koje neće biti smještene u Hotelu Minerva, a žele sudjelovati na zajedničkoj večeri, trebaju rezervirati večeru do 18. travnja 2016. na navedene kontakte.
Pozivamo sve građevinare i ostale zainteresirane da se odazovu u što većem broju te da svojom nazočnošću uveličaju ovaj izuzetno značajan skup za graditeljstvo.